Sanne Nozza

Mijn naam is Sanne Nozza, geboren in Eindhoven in de lente van 1983, mijn wieg stond in Son en Breugel. Na de basisschool heb ik het VWO afgerond in Eindhoven en ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de universiteit in Nijmegen. In het kader van mijn opleiding ben ik stage gaan lopen in Justitiële Jeugdinrichting de Hunnerberg, na mijn stage-periode heb ik daar een baan gekregen.

Ik heb me altijd geïnteresseerd in gedrag en gedragsverandering. Van waaruit ontstaat gedrag? Hoe ga je om met je eigen mogelijkheden en onmogelijkheden en hoe kun je je eigen gedrag -en daarmee vaak ook het gedrag van de ander- beïnvloeden? Voor mij is het erg belangrijk om zelf invloed te hebben, zelf controle te hebben of te krijgen over datgene wat er speelt in je leven, groot of klein, privé of werk-gerelateerd.

In mijn tijd bij de Hunnerberg ben ik me meer gaan verdiepen in het trainerschap en heb ik de practitioner en master opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren gevolgd. Momenteel volg ik een opleiding in teamcoaching, gecombineerd met organisatieopstellingen.

Mede door mijn opleidingen en is me meer en meer duidelijk geworden dat een ieder het leven beleeft vanuit een eigen wereldbeeld en dat aansluiten bij de beleving van de ander onmisbaar is voor een goede training. Het geven van opties en keuzes vergroot de eigen autonomie en zorgt ervoor dat je lekker in je vel kunt zitten en je jezelf op een fijne manier kunt bewegen in het leven. Vanuit mijn enthousiasme en geloof in eigen kracht ben ik blij deze trainingen te kunnen geven en daarmee anderen te begeleiden naar een fijnere leefomgeving!

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; ik hou van wandelen, hardlopen en golfsurfen. Daarnaast is muziek een grote hobby van mij , zing ik graag en speel piano. Tot slot hou ik van reizen en het liefste naar Italia; het land waar mijn opa geboren is.