Koos van Grinsven

Hoi, ik ben Koos van Grinsven.

Ik ben 31 jaar oud en kom uit Berlicum (vlakbij ‘s-Hertogenbosch). Mijn hobby’s zijn kickboksen, wielrennen, mooie wandelingen maken en hardlopen.
Op mijn 23ste studeerde ik af op het ROC Sport en Bewegen te Amsterdam.

Mijn specialisaties bestonden uit fitness en vechtsport en ik studeerde af met als uitstroomprofiel bewegingsagogie. Bij vechtsport maakten we kennis met kickboksen, grappling, MMA en zelfverdediging. Voor het laatstgenoemde liep ik stage bij de KLPD en later bij de politie Brabant-Noord waar ik Rob van Engelen leerde kennen. Later heb ik nog gewerkt als fitnessinstructeur, sportleraar in de gevangenis in Vught, personal trainer en Horeca portier.

Nu combineer ik het geven van kickbokslessen in mijn eigen Kickboksschool in ‘’s-Hertogenbosch.
Met het geven van trainingen voor de Kameleon op het gebied van veilig handelen voor professionals in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan trainingen fysieke en mentale weerbaarheid, fouilleren, separeren, boeien, panden doorzoeken op contrabanden en examineren.
Daarnaast word ik regelmatig ingezet als trainingsacteur.

Wat ik zo leuk vind aan de samenwerking met de Kameleon is dat ik de kans krijg om me door te ontwikkelen. Ik vind het leuk om mensen zich op hun gemak te laten voelen en ze tips mee te geven waar ze hun leven lang wat aan hebben.

Zo ver ik weet is geen enkel bedrijf zo compleet en ver doorontwikkeld als de kameleon en ik ben trots dat ik daar deel van uitmaak!